Vilkår og betingelser


Priser
Alle våre priser er inkludert mva. og er ekskludert frakt med mindre annet er oppgitt. Eventuelle prisendringer på nettsiden vil ikke få tilbakevirkende kraft.

Kortbetaling
Korbetalning akseptert av Visa, MasterCard og Maestro. Fakturering av kredittkortet ditt blir gjort når varene er sendt.

Vipps
Betaling med VIPPS gjort gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.

Reklamasjon
Alle våre produkter blir nøye undersøkt av oss før de blir sent til deg som kunde. Skulle varen allikevel være defekt ved mottakelse vil selvfølgelig Mtbe AS rette feilen kostnadsfritt. Kunden må innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget eller burde ha oppdaget feilen, gi oss melding om at han eller hun vil påberope seg reklamasjon, jf forbrukerkjøpsloven § 27. Ta kontakt med oss så raskt som mulig slik at vi kan avgjøre hvilke tiltak vi må ta for å utbedre mangelen. Varen skal pakkes forsvarlig og sendes. Pakker som blir sendt med oppkrav vil bli returnert til avsender. Husk at varen ikke kan brukes etter at skaden er oppdaget.

Angrerett
Angrerettloven gir deg som kunde rett til å gå fra avtalen om kjøp ved å melde fra til oss innen 14 dager etter at varen er mottatt. Varen skal være ubrukt og pakket i sin originale emballasje. Fristen regnes som avholdt hvis vi har mottatt melding innen fristens utløp. Returkostnader i forbindelse med angreretten betales av kunden, jf angrerettloven § 15 første ledd. Når varen er blitt mottatt av oss vil kjøpesummen bli tilbakebetalt. Angreretten gjelder ikke dersom forseglingen på varen har blitt brutt, eller hvis totalbeløpet er under 300 kroner.

Garanti
Etter norsk forbrukerkjøpslov har du som kunde minst to års reklamasjonsrett. Lengre garantier kan være gitt av produsenten. Er dette tilfellet skal det være spesifisert i bruksanvisningen eller på produsentens nettside.

Transport
Skulle bestillingen bli skadet eller forsvinne under frakt er Mtbe AS ansvarlig. Ved retur av varer vil derimot kunden være ansvarlig for eventuelle skader eller forsvinning.

Uavhentede bestillinger
Vi forbeholder oss retten til å debitere kostnadene for den håndteringen som oppstår når en pakke ikke blir hentet (returfrakt, ekspedisjonskostnad osv.). Derfor tar vi ut en avgift på 349kr dersom pakken ikke hentes ut. Forsendelsen ligger på posten i 14 dager før den returneres til oss. Observer derfor at dersom du angrer et kjøp og vil returnere varen må du først hente ut pakken og deretter returnere i henhold til beskrivelsen nedenfor. Pakker som ikke blir hentet ut regnes ikke innenfor angreretten.

Salgspant
Mtbe AS tar salgspant i alle solgte varer til betaling er mottatt til sikkerhet for vårt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jf panteloven § 3-14.

Personvern, sikkerhet og personopplysninger
I forbindelse med bestillingen, godtar du Mtbe AS lagre og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Mtbe AS vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Under Privacy Act, har du behov, en gang i året, retten til å være en del av den informasjonen vi har lagret om deg. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev.

Force Majeur
Er nettbutikken Mtbe AS forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet som partene ikke kan råde over som naturkatastrofer, krig, brann, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, alminnelig vareknapphet, knapphet på transportmidler, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra produsenter eller underleverandører som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punktet, er Mtbe AS fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

Øvrig
Mtbe AS forbeholder seg retten til å endre sine vilkår som følge av lovendringer. Vi reserverer oss også mot eventuell skrive/trykkfeil på nettsiden, katalog og ordrebekreftelser. Pris- og vareopplysninger kan også endres av Mtbe AS uten at dette meddeles spesifikt. Alle bedrageriforsøk eller falske bestillinger vil bli politianmeldt.

Ved opprettelse av brukerkonto hos mtbe.no samtykker du imot å få spesialpriser sendt til ditt mobiltelefon nummer og email nyhetsbrev.